Televizorul 43UK6470PLC este un model smart, entry level de la LG cu o diagonală de 108 cm. Acesta vine cu o rezoluție 4K HDR și se mai găsește și pe dimensiunea de 123, 139 și 164 cm.

Pentru dimensiunea de 108 cm, este utilizat un panou IPS, cu iluminare tip Direct LED, având un unghi bun de vizibilitate cu un nivel ridicat de culori, însă cu un contrast dinamic foarte scăzut. Vine cu un display de 60hz, însă cu procesearea de la LG veți avea parte de imagini fluente în mișcare. Pentru imagini mai clare, televizorul beneficiează și de un procesor quad core, care are rolul de a reduce zgomotul de imagine și de a îmbunătății imaginile la o rezoluție apropiată de 4K. Deși este un entry level, vă oferă o paletă largă de culori datorită tehnologiei Dynamic Color. Este cel mai recomandat televizor pentru gameri, în această gama de preț deoarece are un input lag excelent, la rezoluția 1080p HDR având 10.9 ms, iar la 4K HDR 10,7 ms. Oferă un sunet clar, într-o încăpere mică cu un minisurround și cele două boxe de câte 10w.

Acest model vine cu platforma smart WebOS, o platformă rapidă și foarte intuitivă. Vine cu aplicații preinstalate ca Youtube, Netflix, HBO GO, Internet Browser însă mai puteți descarca și altele din magazinul de aplicații. Telecomanda din pachet este una clasică, ușor de utilizat, însă pentru cei care doresc o rapiditate/ușurintă de utilizare pe partea smart, pot achiziționa separat telecomanda smart, Magic Remote. Este un televizor cu un design elegant, având rama și carcasa metalică, iar piciorul poziționat pe centru vă oferă o stabilitate foarte bună. Este un televizor mai gros, având 8,1 cm, însă e de înteles deoarece are o iluminare de tip Direct LED.

Pentru calitatea imaginii, designul elegant, platforma smart foarte rapidă dar și prețul accesibil, este unul dintre cele mai recomandate televizoare în această gamă de preț.

43UK6470

1.599 RON

2.139,99 RON

Categorie: