Modelul 40HL7530U este un televizor smart cu rezoluția 4k HDR, și cu o dimensiune de 101 cm. Acesta se mai găsește și pe dimensiuni ca 109, 124 și 140 cm.

Ca și display acest model dispune de un panel IPS pe 60hz, cu un unghi bun de vizualizare dar și o coloristică bună. Fiind Ips nu are un constrast mare, la fel suferă pe nivelul de negru, însă în gama aceasta de preț e mai mult decât decent…Având rezoluția 4K veți beneficia de o claritate superioară, avand un upscaling decent inclusiv pe transmisia HD. Ca și sonorizare, are 2 boxe de 2x 8w, însă într-o cameră normală este de ajuns. Totuși într-un living e de recomandat un sistem audio/soundbar.

Ca și interfață smart, vine cu platforma HOS 2.0 (Horizon 2.0), o platformă simplă la utilizare, însă cu foarte puține aplicații. Beneficiază de aplicațiile de bază Youtube, Netflix, Opera Browser, însă nu beneficiați de HBO Go. Vine cu o telecomandă clasică, destul de mare pentru 2018 însă utilizabilă pentru persoanele fără pretenții. Ca și design, vine cu rama/carcasa de plastic, puțin cam groasă pentru pretențioși.

Ca și concluzie, este un televizor decent, la un preț foarte bun, rezoluție 4k HDR, smart tv și conectică multiplă.

 

40HL7530U

1.199 RON

1199 RON

Categorie: