Modelul 32LK6100 este un led tv smart de la LG, cu o rezoluție full HD. Acesta are o diagonală de 80 cm. (32”)

Este un televizor cu un ecran IPS, cu iluminare Direct LED. Oferă o coloristică bună, cu un unghi de vizibilitate decent, însă are un contrast scăzut. Display-ul are o rată de refresh de 60hz, însă cu procesarea oferită de cei de la LG, veți avea parte de imagini fluente în mișcare. Pentru o claritate mai ridicată, chiar și pentru sursele mai slab calitative, acest model dispune de un procesor quad core, care are rolul de a reduce zgomotul de imagine. Ca și sonorizare, vine cu două boxe de câte 5w, fiind de ajuns într-o încăpere mică.

Sistemul de operare utilizat pentru acest model este WebOS V4.0, un smart cu o interfață intuitivă și foarte rapidă, cu aplicații preinstalate ca Youtube, Netflix, Amazon, Hbo GO și Internet Browser. Pentru mai multe aplicații puteți accesa magazinul de aplicații, însă este destul de limitat. Vine în pachet cu o telecomandă clasică, simplă și ușor de utilizat, însă puteți achiziționa separat, telecomanda Magic Remote. Televizorul are un design simplist, cu o ramă/carcasă din plastic și 2 picioare poziționate pe lateral, cu o stabilitate bună. Este un televizor destul de gros, față de modelele de la concurență, având o grosime de 8,7 cm.

Este un televizor recomandat pentru încăperile luminoase, oferind o coloristică bună, cu un unghi de vizibilitate decent și o platformă smart foarte ușor de utilizat.

32LK6100

1.403 RON

1.149 RON

1.120,99 RON

Categorie: