Modelul 43UK6200 este un model smart tv de la LG cu o rezoluție 4K HDR. Acesta se mai găsește pe dimensiunea de 123 cm și 139 cm.

Display-ul este un IPS cu o iluminare tip Direct LED, având un unghi bun de vizualizare și o coloristică foarte bună pentru un display entry level, însă nu excelează la capitolul contrast, unde e destul de scăzut. Vine cu un procesor quad core pentru a vă oferii o procesare de imagine mult mai puternică, acesta având rolul de a analiza sursele video și de a vă reda o imagine îmbunătățită chiar și pentru surse cu o rezoluție mai scăzută. De alftel, este un tv recomandat pentru gameri având un input lag excelent de 11,5 ms la 1080p 60hz + HDR și 11,3 ms la 4K 60hz +HDR. La capitolul sunet, oferă un minisurround cu tehnologia multichanel, având boxe 2x 10w.

Ca și sistem de operare, acest model dispune de WebOS, o platformă foarte rapidă și ușor de utilizat, dar și cu o interfață prietenoasă. Ca și aplicații este destul de limitat, însă beneficiați de toate aplicațiile mai des folosite ca Youtube, Netflix, Hbo Go, Amazon, Internet Browser. Vine in pachet cu o telecomandă clasică LG, dar puteți achiziționa separat o telecomandă Magic Remote, pentru o utilitate mai rapidă pe partea smart. Ca si design, tv-ul are rama/carcasa de plastic. Picioarele le are doar pe lateral, asfel pentru persoanele cu mobilier de dimensiunile mai mici nu poate fi utilizat decat pe perete. Dezavantajul la prinderea pe perete e că o parte din conectică este situată in spatele tv-ului, asfel pozitionat pe perete nu veți avea acces la diferite componente.

Deși are un display IPS și nu este atât de luminos, televizorul oferă o imagine bună pentru o încăpere luminoasă, cu o coloristică foarte bună, platformă smart fluentă și input lag foarte mic. Prețul foarte avantajos îl face unul dintre cele mai bune opțiuni în gama lui de preț.

 

43UK6200

1559 RON

1.590,99 RON

1.448 RON

1.589 RON

Categorie: