Modelul 50UK6950PLB este un led tv, smart de la LG din gama 2018. Acesta se mai găsește și pe dimensiunea de 108, 139 și 164 cm.

Pentru dimensiunea de 126 cm, este utilizat un panou VA, cu iluminare Direct LED, fiind un televizor luminos, cu o paletă mare de culori și un nivel de negru foarte ridicat. Este primul model de la LG din gama 2018, care dispune și de local dimming, asfel beneficiați de scene mai luminoase, cu un contrast excelent, dar și un negru mai intens. Oferă imagini clare în mișcare datorită tehnologiei LG  True Motion, având un panel de 60hz. Televizorul dispune și de un procesor quad core, care are rolul de a vă îmbunătății claritatea aproape de o imagine 4K, și de a reduce zgomotul de imagine pentru sursele mai slab calitative. Cum spuneam și mai sus, televizor oferă și o coloristică excelentă, cu o paletă largă de culori (aprox. 85% DCI P3) datorită tehnologiilor Dynamic Color și Dynamic Tone Mapping. Este un televizor recomandat și pentru gameri, având un input lag de 13,7 ms la rezoluția 1080P HDR și 14,2 ms la rezoluția 4K HDR. Este un televizor ce are un sunet puternic, clar pentru o încăpere mică, însă pentru un living v-aș recomanda un sistem audio/soundbar.

Pentru acest televizor este utilizată platforma smart WebOS, o platformă foarte rapidă cu o interfată prietenoasă și foarte ușor de utilizat. La fel ca și restul smarturilor, vine cu aplicații preinstalate ca Netflix, Youtube, HBO GO, Internet Browser și Amazon însă mai puteți descărca încă câteva aplicații din magazinul de aplicații LG Store. Este și prima serie care vine în pachet cu telecomanda smart, Magic Remote, o telecomandă plăcută la atingere, cu butoane de Netflix și Amazon dedicate și un buton de comenzi vocale. Televizorul are un design plăcut, cu rama/carcasa metalică de culoare argintie și un picior foarte stabil poziționat pe centru. Acest model are o grosime de 8,8 cm însă e de înțeles fiind un televizor cu iluminare tip Direct LED.

Ca și concluzie, este un televizor echilibrat din toate punctele de vedere: O calitate a imaginii excelentă, platforma smart foarte rapidă și un design metalic elegant îl face cel mai bun televizor din gama lui de preț.

50UK6950PLB

2.699 RON

2.213 RON

 RON

Categorie: