Modelul 55UK6470PLC este un televizor smart entry level de la LG, cu o rezoluție 4K HDR. Acest model se găsește și pe urmatoarele dimensiuni: 108 cm, 123 cm și 164 cm.

Vine cu un display IPS cu iluminare tip Direct LED, cu un unghi de vizualizare bun, o coloristică foarte bună pentru un entry level însă cu un contrast destul de scăzut. Pe partea de procesare stă foarte bine, având un procesor quad core ce vă oferă o reducere a zgomotului de imagine chiar și pentru surse mai slab calitative. Ca și coloristică vine cu tehnologia Dynamic Color care vă ajustează culorile pentru orice sursă asfel veți avea o imagine mult mai realistică. Se comportă excelent pentru gameri având un input lag de doar 10.9 ms la 1080p HDR și 10.7 ms la 4K HDR. Ca și sonorizare vine cu boxe de 2x 10w oferind și un minisurround fiind decent pentru o cameră normală. Totuși într-un living ar fi recomandat un sistem audio.

La fel ca și celelalte modele de la LG, vine cu platforma webOS 4.0, o platformă foarte rapidă, cu o interfață placută și foarte ușor de utilizat. Vine preinstalat cu aplicații ca Netflix, Internet Browser, HBO Go, însă puteți descărca și alte aplicații. Store-ul de aplicații este destul de limitat față de un tv Android, însă le aveți cam pe cele mai des utilizate. Vine în pachet cu o telecomandă clasică, dar puteți achiziționa separat o telecomandă Magic Remote, pentru o utilizare mai ușoară/rapidă pe partea smart sau puteți instala aplicația mobilă LG TV Plus. Ca și design televizorul arată foarte bine, având o ramă/carcasă de metal oferind o eleganță premium, la fel și piciorul fiind metalic și foarte stabil. Are o grosime de 8,9 cm însă e de înțeles fiind un televizor cu iluminare Direct LED.

Pentru calitatea imaginii oferite, unghiul de vizualizare destul de bun, platforma smart foarte rapidă, dar și un design premium, este unul dintre cele mai recomandate tv-uri in gama lui de preț.

 

 

55UK6470PLC

2.204 RON

2624 RON

2.699,99 RON

Categorie: