Modelul 43NE6000 este un led tv de la NEI cu o rezoluție 4K, având o diagonală de 108 cm. Acest model se mai găsește și pe dimensiunea de 102, 123, 139 și 164 cm.

Este un televizor cu un display IPS cu o rată de refresh de 60hz, având un unghi bun de vizibilitate cu o coloristică foarte bună însă cu un contrast scăzut, nefiind un televizor foarte luminos (doar 200cd/m2). Este de luat în calcul că vine cu o rezoluție 4K, asfel oferă performanțe excelente pentru sursele native 4K, și o imagine foarte bună pentru sursele HD/SD. Ca și sonorizare, acest televizor are 2 boxe a câte 8W, cu un sunet plăcut.

Este un televizor Non Smart, cu o interfață plăcută și simplă și cu un meniu ușor ce răspunde rapid la comenzi. Deși nu este un televizor inteligent, vă oferă posibilitatea să îl utilizați ca un monitor, oferindu-vă performanțe excelente la rezoluția 4K la 60hz, având un timp de răspuns de doar 12 ms. Are două intrări USB, asfel puteți conecta un USB/HDD pentru a reda fișiere audio/video/foto, oferind o citire rapidă fără întreruperi. Vine în pachet cu o telecomandă clasică destul de mare, însă ușor de utilizat. Este un televizor cu o ramă din plastic/carcasa din spate metalică cu două picioare poziționate pe lateral. Are o grosime de 9 cm însă privit din față oferă un design plăcut.

Este un televizor recomandat pentru persoanele care doresc un televizor non smart, cu performațe foarte bune pe partea de imagine la o rezoluție 4K, sunet plăcut și un preț foarte avantajos.

 

43NE6000

1.439 RON

Categorie: