Modelul 40ES400E este un full HD de la Panasonic cu o dimensiune de 101 cm. Acest model se mai găsește și pe dimensiunea de 80 cm însă la o rezoluție HD.

Acest televizor folosește un panou VA, cu o iluminare Direct LED, având un constrat ridicat pentru un entry level. Deși are un panel pe 8 biți vă oferă o coloristică foarte bună cu imagini naturale. Are o rezoluție Full HD însă beneficiază de un procesor bun de imagine ce vă oferă imagini clare și pe sursele HD/SD. Având un panou VA, pierde din coloristică in momentul in care vă veți uita din diferite unghiuri. Ca și sonorizare are o putere de 2x 10w decent pentru o cameră normală însă pe partea de claritate/bass este sub concurență. Ce mai e de specificat e că nu oferă suport DTS Audio.

Ca și platformă smart, dispune de interfața My Home Screen, o interfață panasonic clasică, cu aplicațiile de bază preinstalate. Este destul de limitat la aplicații însă vine cu aplicații ca Youtube, Netflix, Browser de internet însă nu are HBO Go. Vine cu o telecomandă clasică, destul de butucănoasă, având butonul de Netflix integrat. Ca și design are rama/carcasa de plastic, având o grosime de 8,8 cm.

Pentru calitatea imaginii oferite, sunetul decent, partea smart dar si prețul foarte avantajos, e unul dintre cele mai recomandate televizoare in gama lui de preț.

 

TX-40ES400E

999 RON

1.124 RON

Categorie: