Modelul 43FX600E este un televizor smart entry level de la Panasonic, cu o rezoluție 4K HDR. Acesta se mai găsește și pe dimensiunea de 123cm, 139cm și 164 cm.

Pentru acest televizor se folosește un panou IPS, cu un unghi de vizibilitate decent, însă nu la fel de bun ca seria superioară FX700. La capitolul culoare, televizorul stă foarte bine, oferindu-vă imagini realiste cu culori precise însă nu excelează la capitolul contrast. Vine cu tehnologia de retroiluminare Adaptive Backlight Dimming care vă oferă o optimizare a iluminării indiferent că priviți într-un living luminos sau într-o încăpere întunecată. La fel ca și restul modelelor de la Panasonic și acesta beneficiază de standardele HDR, HDR10, HLG și HDR+. Este un televizor recomandat și pentru gameri având un input lag de doar 21 ms. Ca și sonorizare vine cu două boxe de câte 10w, însă nici acest model nu suportă standardul audio DTS.

Sistemul de operare este My Home Screen, o platformă smart destul de simplă și ușor de utilizat însă limitată ca și aplicații. Totuși beneficiați de aplicații ca Youtube, Netflix, Amazon, Internet Browser însă fără HBO GO. Telecomanda este destul de mare… cu un buton dedicat pentru Netflix. Ca și design televizorul arată bine, cu o ramă metalică, picioare foarte stabile însă cu o grosime destul de mare, mai exact 8 cm.

Deși are un preț destul de ridicat, este un televizor cu o imagine foarte bună, cu o platformă smart simplă , uşor de utilizat , cu un design plăcut și foarte stabil.

 

43FX600E

1.499 RON

2.011,99 RON

Categorie: