Tv-ul 49FX700E este un model smart tv de la Panasonic din gama 2018, cu o diagonală de 123 cm. Acesta se mai găsește și pe dimensiunea de 139 cm și 164 cm.

Pentru acest model cei de la Panasonic folosesc un display IPS, cu un unghi de vizionare excelent, o coloristică foarte bună, însă cu un contrast destul de scăzut. Ca și rată de refresh, panoul este unul de 60hz însă cu procesarea Panasonic veți avea parte de imaginii în mișcare excelente pentru toate sursele. Pentru o redare impecabilă a culorilor, acest model beneficiază și de tehnologia Wide Colour Phosphor, o tehnologie care îndeplinește peste 90% din standarele de coloristică.  Pentru pasionații de filme/gaming în formate HDR, acesta dispune de standardele HDR10, HLG și HDR+. Ca și sonorizare, acesta are 2 boxe de câte 10w, însă nu dispune de standardul audio DTS.

Ca și sistem de operare, vine cu platforma My Home Screen, cu o interfață clasică însă destul de ușor de utilizat. Are aplicații preinstalate ca Youtube/Netflix/Amazon/Internet Browser însă nu dispune de HBO GO, iar magazinul de aplicații este destul de limitat. Vine în pachet cu o telecomandă destul de butucănoasă, cu un buton dedicat Netflix. Ca și design televizorul arată foarte bine, având o ramă metalică destul de slim, iar picioarele se pot poziţiona și pe lateral și pe centrul televizorului. Ce mai e de specificat e că acest model are o grosime de doar 4,4 cm fiind unul dintre cele mai subțiri televizoare.

Ca și concluzie, pentru calitatea imaginii oferite, design-ul elegant, dar și o platformă smart destul de simplă este unul dintre cele mai recomandate televizoare în gama lui de preț .

 

49FX700E

2.824 RON

2.336 RON

2.775,99 RON

2784 RON

Categorie: