Modelul 32PHT4112/12 este un televizor cu o rezoluție HD fără smart de la Philips. Acesta nu se găsește decât pe dimensiunea de 80 cm.

Acest model are un panel VA cu o iluminare Direct LED, ceea ce înseamnă că este un televizor luminos, cu un constrast ridicat, dar și o coloristică bună. Ca și rată de refresh panoul e de 60hz, având 200 PPI (Picture Performance Index), o tehnologie Philips pentru îmbunătățirea imaginilor in mișcare. Pentru semnalul digital, acest model dispune și de tehnoligia Digital Crystal Clear, care vă oferă o imagine naturală, optimizând constrastul, culoarea și claritatea. Fiind un panel VA suferă la vizionarea din alte unghiuri, piezându-și din coloristică. Ca și sonorizare acest model dispune de 2x 8w putere.

Fiind un televizor non smart, are o interfață clasică, meniul fiind destul de stufos pentru un led clasic. Are opțiuni de redare fișiere audio/video/foto recunoscând marea majoritate a formatelor. Vine in pachet cu o telecomandă clasică , ușor de utilizat. Ca și design are rama/carcasa din plastic cu picioarele destul de stabile. Are o lățime de 8,2 cm fiind destul de grosuț pentru un televizor de 80 cm.

În concluzie, chiar dacă e un televizor non smart, dispune de o imagine foarte bună, cu un display luminos, coloristică foarte bună, dar are și un preț foarte avantajos, făcându-l una dintre cele mai bune variante pentru doritorii de un tv non smart.

 

32PHT4112

749 RON

958,99 RON

Categorie: