Modelul 43PUS7303 este un Android Tv cu o rezoluție 4K HDR din gama de mijloc de la Philips. Acesta se mai găsește și pe dimensiunea de 126 cm, 139 cm și 164 cm.

Vine cu un display de tip VA pe 60hz cu iluminare Direct LED ceea ce înseamnă că este un televizor luminos, cu un contrast mare dar și un nivel bun de negru, însă are un unghi scăzut de vizibilitate. Pe partea de procesare a imaginii stă foarte bine, având procesorul de imagine P5 Picture Engine care are rolul de a îmbunătății culorile, contrastul și claritatea astfel veți avea parte de o imagine excelentă indiferent de sursa redată. Fiind un televizor Direct LED acesta vine și cu tehnologia Micro Dimming Pro, o tehnologie ce vă analizează imaginea in mai multe secțiuni cu rolul de a vă optimiza contrastul indiferent că vă uitați la televizor pe timp de zi sau de noapte. Pentru o experiență video excelentă pe timp de noapte, cei de la Philips vă oferă tehnologia Ambilight, o tehnologie prin care ledurile inteligente de pe carcasa din spatele televizorului, proiectează culorile redate de pe display pe perete în timp real. Astfel culorile vor prinde viață, iar display-ul televizorului va părea mult mai mare. (Se poate oprii funcția Ambilight) Ca și sonorizare televizorul vine cu boxe de 2x 10w având un sunet bun și clar, dar pentru o cameră mai mare ar fi recomandat un sistem audio/soundbar.

Sistemul de operare este un Android TV(V7.0), cu o interfață plăcută, însă meniul televizorului destul de stufos. Ca și aplicații preinstalate vine cu Youtube, Netflix, Internet Browser, Amazon însă puteți instala de pe Google Play Store pana la 3000 de aplicații.(fără HBO GO). Vine în pachet cu o telecomandă destul de interesantă, puțin butucănoasă la prima vedere, însă aveți pe partea din față butoanele clasice, un buton de Netflix și un buton de comenzi vocale. Fiind un Android TV, beneficiați de comenzi vocale inclusiv în limba română, cu o recunoaștere vocală foarte bună. Pe partea din spate a telecomenzii, beneficiați de o tastatură, experiența de navigare pe internet/gaming va fi mult mai ușoară. Designul televizorului este foarte plăcut, având o ramă metalică de culoare argintie, cu un picior metalic argintiu foarte stabil. Are o grosime de 6,7 cm fiind destul de slim.

Pentru calitatea imaginii oferite, sistemul de operare Android, designul elegant cu Ambilight, dar și un preț bun pentru ceea ce oferă, este unul dintre cele mai recomandate televizoare din gama lui de preț.

 

43PUS7303/12

2.460 RON

2319 RON

 RON

2.714,99 RON

1.999 RON

Categorie: