Televizorul 50PUS6503/12 este un model smart entry level de la Philips cu o diagonală de 126 de cm. Acesta se mai găsește și pe dimensiuni de 108 cm, 139 cm și 164 cm.

Display-ul este unul de tip VA cu iluminare Direct LED și o rată de refresh de 60hz. Este un televizor luminos, cu un unghi de vizibilitate decent, și o coloristică foarte bună.  Pentru a avea parte de imagini clare, televizorul dispune și de procesorul  Pixel Precise Ultra HD, care are rolul de a analiza imaginile redate pe display, convertindule la o calitate superioară. La fel ca și restul seriilor smart Philips și acesta vine cu tehnologia Micro Dimming Pro, o tehnologie care vă optimizează contrastul indiferent că priviți într-o încăpere luminoasă sau într-una întunecată. Ca și sonorizare televizorul are 2 boxe a câte 10w, fiind destul de ok pentru o încăpere mai mică.

Față de seriile cu Android, pentru acest model cei de la Philips au optat pentru platforma smart Saphi TV. Este o platformă smart destul de clasică, cu aplicații preinstalate ca Youtube/Netflix/Internet Browser dar cu un magazin de aplicații limitat(fără HBO GO). Răspunsul la diferite funcții/aplicații este decent, însă uneori poate avea un mic lag la deschiderea unor aplicații… Telecomanda este una clasică cu un buton dedicat pentru Netflix. Ca și design televizorul arată destul de bine, având rama metalică iar picioarele sunt poziționate pe lateral. Televizorul are o grosime de 7 cm.

În concluzie, pentru persoanele care doresc un televizor bun, cu câteva funcții smart la un preț foarte bun, este alegerea ideală.

 

50PUS6503

1.719 RON

1.754,99 RON

1.754,66 RON

1.799 RON

1799 RON

Categorie: