Modelul 32M5502/32M5602 este un televizor entry level de la Samsung, cu o rezoluție Full HD, rulând ca și smart platforma Tizen. Fiind o serie din 2017, se mai găsea pe dimensiuni de 108, 123 și 139 cm, însă Samsung a continuat producția pentru modelul de 32”.

Televizorul vine cu un panou tip VA, cu iluminare tip Edge Led, fiind un televizor luminos, cu un contrast excelent, o coloristică foarte bună, însă cu un unghi de vizionare destul de scăzut. Display-ul este unul de 60hz, însă cu tehnologia Auto Motion Plus activată, veți beneficia de performanțe foarte bune la imaginile in mișcare. Pentru culori naturale redate la orice sursă, televizorul dispune și de tehnologia Pur Color, o tehnologie ce vă selectează cu o acuratețe precisă culorile necesare. Ca și sonorizare, televizorul are boxe de 2x10w însă oferă un sunet clar, cu un bass decent, fiind de ajuns într-o încăpere mică.(Faţă de seriile 2018, acesta are suportul DTS audio)

La fe ca și restul modelelor smart de la Samsung, și acesta folosește platforma Tizen, o platformă cu o interfață ușoară, intuitivă și foarte rapidă. Vine cu aplicații preinstalate ca Youtube, Netflix, HBO GO, Internet Browser. Magazinul de aplicații este destul de limitat, însă vă oferă posibilitatea să mai descărcați câteva aplicații necesare. Față de seriile din 2018 acesta vine cu un plus la telecomandă, având în pachet telecomanda smart conectată prin bluetooth la televizor. Design-ul telecomenzii este unul plăcut, având doar cateva butoane, unul fiind buton pentru comenzi vocale în limba engleză. Ca și design, televizorul arată elegant din orice postură e privit. Vine cu o ramă subțire din plastic, și cu picioarele poziționate spre exterior, având o grosime de doar 5,5 cm.

Deși are prețul puțin mai ridicat faţă de concurență, pentru imaginea calitativă oferită, platforma smart intuitivă, dar și design-ul elegant, este unul dintre cele mai recomandate televizoare la dimensiunea de 80 de cm.

PS: 32M5502 vine cu o ramă de culoare neagră, iar modelul 32M5602 vine cu o ramă de culoare argintie!

 

32M5502

1.519 RON

1.349 RON

Categorie: