Televizorul 40MU6102 este un model entry level smart de la samsung, cu o rezolutie 4K HDR si o dimensiune de 101 cm.  Acest model se mai găsește pe dimensiuni ca 108, 125, 139, 164 și 189 cm, astfel puteți alege oricare din dimensiunile respective in funcție de distanța de vizionare.

Televizorul utilizează un panel VA, astfel veți beneficia de o imagine bună, cu un contrast mare și un negru decent, însă cu un unghi de vizualizare destul de slab. Ca și rată de refresh acest model are un panou de 60hz, astfel imaginile in mișcare vor fi decente, dar să nu vă așteptați la mai mult. Tv-ul utilizează tehnologia de coloristică Pur Color, astfel veți beneficia de culori mai naturale. Pentru gameri televizorul se comportă excelent, având un input lag de 19,3 ms la 1080p 60hz + HDR și 20,1 ms la 4K 60hz +HDR. Ca și sonorizare televizorul, are 2x 10w fiind decent pentru o cameră normală.

Ca și restul modelelor smart de la samsung, și acesta utiliează platforma Tizen, o platformă rapidă, ușor de utilizat și foarte intuitivă. Din punct de vedere al aplicațiilor este destul de limitat, neavând atatea aplicații ca un android tv, însă beneficiați de majoritatea aplicațiilor utilizabile ca Youtube, Netflix, Hbo Go, Amazon, Browser de internet. TV-ul beneficiază de o telecomandă smart placută la atingere, destul de ușor de utilizat și cu un buton de comenzi vocale doar in limba engleză. Ca și desing, televizorul vine cu o carcasă/ramă de plastic, piciorul fiind destul de stabil. Are o adâncime de 6,5 cm astfel dacă doriți sa-l prindeți pe perete nu iese mult in exterior.

În concluzie, modelul 40mu6102 este printre cele mai bune televizoare in gama lui de preț pentru calitatea imaginii oferite, rezoluția 4K HDR,  sistemul de operare rapid și ușor dar și pentru prețul avantajos.

40MU6102

2.999,00 RON

 RON

867 RON

Categorie: