49NU8042 este un televizor led din clasa de mijloc de la Samsung, cu o rezoluție 4K HDR. Acesta se mai găsește pe dimensiunea de 139 cm și 164 cm.

Pentru dimensiunea de 123 cm, este utilizat un display VA, cu iluminare tip Edge Led. Este un televizor destul de luminos, cu un contrast excelent și un nivel foarte bun de coloristică, însă cu un unghi de vizibilitate foarte slab. Are un display de 60hz, însă cu procesarea Samsung veți beneficia de imagini fluente în mișcare. Pentru o coloristică excelentă, acest model dispune și de tehnologia Dynamic Crystal Colour, o tehnologie ce vă afișează culori mai vibrante, asfel imaginile vor prinde viață. Suportă mai multe formate HDR pentru imagini mai realistice, acestea fiind: HDR10, HLG și HDR+. Este un televizor recomandat pentru gameri, cu performanţe similare ca superiorul Q6FN, având un input lag de doar 18,4 la 1080p HDR și 17,9 la 4K HDR. Ca și putere audio, și acesta dispune de 2.1 canale, cu un sunet clar, având o putere de 40w.( Lipsă audio DTS )

Pentru acest model este utilizată platforma smart Tizen, o platformă simplă și foarte rapidă. Are aplicații preinstalate ca Youtube/Netflix/HBO GO/Amazon Prime și Internet Browser, însă vă oferă posibilitatea să mai descarcați încă câteva aplicații. La fel ca și seria Q6FN, vine în pachet cu telecomanda smart, una cu un design plăcut, foarte ușor de utilizat, având doar câteva butoane, printre care un buton de comenzi vocale în limba engleză. Este un televizor cu un design elegant, având o ramă metalică foarte subțire, cu un picior poziționat pe centrul televizorului cu o stabilitate excelentă. Este un televizor cu o grosime de doar 5,5 cm fiind foarte subțire.

Ca și concluzie, este un televizor similar cu 49Q6FN, oferind o imagine foarte bună, avand culori pronunțate, un design elegant și cu o platformă smart simplă și rapidă.

 

49NU8042

3.570 RON

2.996 RON

4.030,99 RON

Categorie: