Modelul 49Q6FN este prima serie de la Samsung care beneficiază de tehnologia Quantum Dots. Este un led tv cu o rezoluție 4K HDR și are o dimensiune de 123 de cm. Se mai găsește și pe dimensiunea de 139, 164, 189 și 208 cm.

La fel ca și modelul de 139 de cm, și acesta are un display de tip VA, iluminat Edge Led, însă are o rata de refresh doar de 60hz pentru această dimensiune. Este un televizor foarte luminos atingând aproximativ 1000 cd/m2, cu un contrast excelent, culori vibrante, însă nu excelează la unghiul de vizibilitate, care este foarte scăzut. La fel ca și restul seriilor Q de la Samsung, și acest model vine cu procesorul de imagine Q Engine, un procesor care vă oferă cele mai bune detalii, culori și contrast. Față de dimensiunile mai mari unde se folosește un display de 10 biți, pentru dimensiunea de 123 se folosește un display de 8 biți + FRC, asfel gradațiile de culori nu vor fi atât de bine procesate. Totuși este un televizor ce poate atinge până la 90% din spațiul de culoare DCI P3, oferindu-vă o paletă largă de culori. Cum spuneam și mai sus, panoul e doar de 60hz, însă cu procesarea de la Samsung veți avea parte de imagini clare în mișcare, dar la cadrele mai rapide poate fi vizibil efectul de motion blur. Este unul dintre cele mai bune televizoare din această gamă de preț pentru gameri, având un input lag de doar 15 ms la 1080P HDR și 15,3 ms la rezoluția 4K HDR. La fel ca și restul QLED-urilor de la Samsung și acesta dispune de VRR (Variable Refresh Rate), asfel își va adapta numărul de hertzi în funcție de cât necesită sursa de redare. Are un sunet clar, plăcut simțindu-se și un mic bas, cu o putere de 40w și 2.1 canale. La fel ca și restul modelelor din 2018 de la Samsung, nu dispune de suportul audio DTS.

Rulează cu platforma smart Tizen, versiunea 4.0, o platformă foarte rapidă și intuitivă. Are o interfată ușoară cu aplicații preinstalate ca Youtube, Netflix, HBO GO, Internet Browser, însă mai puteți descarca câteva aplicații din Smart Hub, magazinul de aplicații de pe televizoarele Samsung. Telecomanda are un design plăcut, fiind foarte subțire cu câteva butoane, având unul și pentru comenzi vocale în limba engleză. Televizorul are un design premium, cu o ramă metalică foarte subțire, și 2 picioare poziționate pe lateral. Este un televizor foarte subțire, având o grosime de doar 5,6 cm.

Este un televizor recomandat pentru încăperile luminoase, având o imagine luminosă cu, culori vibrante și un design elegant, potrivit pentru orice încăpere. Prețul avantajos îl face unul dintre cele mai bune televizoare din această gamă de preț.

 

49Q6FN

3.663 RON

3.002 RON

3.399,99 RON

3989 RON

 RON

Categorie: