55NU7092 este un model smart tv, entry level de la Samsung, cu o rezoluție 4K HDR și o dimensiune de 139 cm. Acesta se mai găsește și pe dimensiunea de 108 cm, 126 cm și 164 cm.

Pentru dimensiunea aceasta cei de la Samsung utilizează un panou tip VA, cu un contrast excelent dar și un nivel de negru foarte bun pentru încăperile mai întunecate, însă cu un unghi de vizionare foarte scăzut. Deși nu excelează pe partea de coloristică, cu tehnologia Pur Color veți beneficia de culori naturale pe orice sursă pentru o experiență îmbunătățită. Ca și rată de refresh, vine cu un display de 60hz însă cu tehnologia Auto Motion Plus activată veți avea parte de o mișcare a imaginii mult mai fluentă. Pentru gameri este un televizor excelent, având un input lag de 22,8 ms la 1080p HDR și 22,6 ms la rezoluția 4K HDR. Ca și sonorizare vine cu 2 boxe de 10w, oferind un sunet ok într-o cameră normală, dar recomandabil ar fi un sistem audio / soundbar. La fel ca și restul modelelor Samsung din 2018 și acesta vine fară standardul audio DTS.

Sistemul de operare este un smart tv cu platforma Tizen, cu o interfață prietenoasă și destul de ușor de utilizat. Timpul de răspuns este decent pentru un entry level însă față de seria NU7122 vine cu mici întârzieri și puteți avea uneori lag la deschiderea unor aplicații. La fel ca și restul modelelor Samsung, veți avea preinstalate aplicații ca Youtube/Netflix/Internet Browser/HBO GO/Amazon însă magazinul de aplicații este destul de limitat. Vine în pachet cu telecomanda clasică și fără posibilitatea de a conecta o telecomandă smart.(fără suport bluetooth). Ce mai e de specificat, e că vine cu doar 2 porturi : HDMI și un USB. Designul este asemănător seriei NU7122, având o ramă/carcasă de plastic cu 2 picioare poziționate pe lateral.  Grosimea lui este de doar 6 cm fiind destul de slim.

Este un televizor cu o imagine clară, un contrast excelent și un design plăcut, iar prețul foarte avantajos îl face cel mai recomandat televizor din categoria aceasta de prețuri.

 

 

55NU7092

2.144,99 RON

2099 RON

 RON

Categorie: