Modelul 55NU7302 este un televizor smart entry level de la Samsung cu o rezolutie 4K HDR având o  diagonală de 139 cm. Acesta se mai găsește și pe dimensiunea de 123 cm și 164 cm.

Acest model vine cu un display tip VA, cu un contrast excelent, coloristică bună și un nivel de negru decent pentru un entry level. Are un unghi de vizibilitate foarte scăzut pierzându-și din coloristică. Ca și rată de refresh vine cu un panel pe 60hz însă vine cu tehnologia Auto Motion Plus ce vă oferă o mișcare mai fluentă. La fel ca restul seriilor Samsung, beneficiați și de o coloristică naturală datorită tehnologiei Pur Color. Pentru gameri este o alegere excelentă având un input lag de doar 13.6 ms la 1080p +HDR și 13.3 ms la 4K HDR. Ca și sonorizare este decent pentru o cameră normală, însă într-un living e recomandat un sistem audio. Ce ar mai fi de specificat este că Samsung nu mai oferă suport audio DTS pentru gama 2018.

La fel ca și restul modelelor smart Samsung vine cu platforma Tizen 4.0, o platformă smart ușor de utilizat, cu o interfață placută. Vine cu aplicații preinstalate ca Youtube, Netflix, Amazon, Facebook Video, Internet Browser, însă puteți descarca și alte aplicații. Este totuși destul de limitat la aplicații față de un Android tv. Vine în pachet cu o telecomandă clasică, față de seriile 2017, și fără suport bluetooth, fără posibilitatea de a conecta un device audio/telecomandă smart. Televizorul are un design atractiv fiind privit din față însă este destul de gros dacă e privit din lateral (10,4 cm grosime), însă e de înțeles fiind un model de televizor cu ecran curbat. Vine cu picioarele pe lateral asemănător seriei Q6.

Ca și concluzie, este un televizor excelent pentru iubitorii de televizoare curbate, acesta este un model cu o imagine bună, un input lag excelent pentru gameri, o platformă smart foarte rapidă, dar și un preț  accesibil pentru dimensiunea lui.

 

55NU7302

2.975 RON

 RON

3.044,99 RON

2499 RON

Categorie: