Modelul 32we610 este modelul entry level de la Sony, cu o rezoluție HD. Modelul se găsește și pe dimensiuni de 101 cm și 123 cm dar având rezoluția full HD.

Ca si display, acest model utilizează un panou IPS, cu un unghi de vizualizare foarte bun, contrast decent și coloristică foarte bună. Rata de refresh este de 60hz, ceea ce înseamnă că veți avea imagini destul de fluente in mișcare. Acest model dispune și de procesorul de imagine X-Reality Pro care analizează la nivel digital fiecare pixel de ecranul televizorului, asfel vă oferă o claritate superioară și coloristică pronunțată. Ce e de precizat la acest model e că e compatibil HDR. Ca și sonorizare, televizorul are 2x 5w însă e de ajuns pentru un televizor de 80 cm.

Televizorul utilizează ca și smart, o platformă bazată pe linux, cu o interfață mai clasică însă destul de ușor de utilizat. Este destul de limitat la aplicații fată de modelele android, însă beneficiați de cele mai utilizate aplicații ca Youtube, Netflix, Amazon, Internet Browser, dar nu și de Hbo Go. Acest model vine cu o telecomandă clasică, având butoane dedicate de Youtube si Netflix pentru acces mai rapid. Ca si design, televizorul este destul de slim, având rama si carcasa de plastic, cu un picior foarte stabil.

În concluzie, tv-ul este printre cele mai recomandate in gama lui de preț, pentru procesarea de imagine Sony, coloristica bună, HDR la dimensiunea de 80 cm.

 

32WE610

1.667,99 RON

 RON

1.299 RON

1.761 RON

Categorie: