43XF7596 este primul model de la Sony cu sistemul de operare Android. Acesta are o rezoluție 4K HDR, și se mai găsește pe dimensiunea de 123 cm, 139 cm și 164 cm.

Televizorul vine cu un display tip IPS, cu iluminare Edge Led, având o rată de refresh de 60hz. Pentru o coloristică foarte bună televizorul beneficiază de tehnologia Live Colour, o tehnologie ce vă optimizează nuanțele de culori pentru orice sursă, astfel beneficiați de imagini vii cu o acuratețe precisă a culorilor.  La fel ca și seria XF70, dispune de procesorul de imagine 4K X-Reality PRO, un procesor care analizează la nivel digital fiecare pixel individual oferindu-vă un contrast mai bun, coloristică excelentă și o claritate superbă. Televizorul are un unghi de vizibilitate excelent, însă are un contrast mai scăzut. Are un input lag de 33,5 la 1080p HDR și 35,1 la 4K HDR, fiind destul de mare pentru gamerii profesioniști, însă insesizabil pentru începători. Ca și sonorizare, televizorul are boxe de 2x10w oferind un sunet decent într-o încăpere mică.

Este primul model din gama 2018 Sony care vine cu sistemul de operare Android. Platforma are o interfață plăcută, cu aplicații preinstalate ca Youtube, Netflix, Amazon Prime și Internet Browser însă mai puteți instala până la 3000 de aplicații din magazinul Google Play. Meniul televizorului este destul de stufos la prima utilizare, însă dupa 2 ore de utilizare vă veți descurca excelent. Are un spațiu de stocare de 16GB, cu posibilitate de extindere cu un stick USB. Vine in pachet cu o telecomandă clasică, cu butoane de Netflix și Google Play Store și unul pentru comenzile vocale, care funcționează excelent și în limba română. Ca și design televizorul arată destul de bine, cu o grosime de doar 5,8 cm, având rama de plastic și picioarele metalice cu un management al cablurilor.

 

Pentru performanțele oferite de imaginea calitativă cu, culori vii redate, un unghi excelent de vizualizare, sistemul de operare android cu multe aplicații dar și design-ul plăcut, este unul dintre cele mai recomandate televizoare din această gamă de preț.

 

43XF7596

2.809 RON

2.399 RON

Categorie: