Modelul 49XF7005, face parte din clasa entry level de la Sony, având o rezoluție 4K HDR. Se mai găsește pe dimensiunea de 108 cm, 139cm și 164 cm.

Față de modelul de 139 cm, pentru acesta se utilizează un display IPS de 60hz cu tip de iluminare Edge LED având un unghi de vizibilitate excelent, o coloristică foarte bună însă cu un contrast scăzut. Vine cu performanţe foarte bune la procesare, unde dispune de procesorul de imagine 4K X-Reality PRO, care are rolul de analizare a fiecărui pixel individual pentru o imagine cât mai clară și de a reduce zgomotul de imagine. Acest procesor dispune și de tehnologia Live Colour care vă selectează culorile precise pentru orice imagine, astfel încât fiecare imagine să prindă viață. La fel ca și celelalte diagonale dispune de tehnologia Motionflow pentru imagini cât mai fluente în mișcare. Este un televizor recomandat pentru iubitorii de jocuri, având un input lag de 22 ms la 1080P și 21,3 ms la 4K HDR. Sunetul este de 2x10w fiind de ajuns într-o încăpere mică.

Plaforma pentru acest model e una smart, bazată pe Linux având o interfață clasică însă foarte ușor de utilizat. Dispune de aplicații preinstalate ca Youtube/Netflix/Amazon Prime/Internet Browser însă nu și de HBO GO. Magazinul de aplicații este destul de limitat, de aceea este un televizor recomandat pentru cei care utilizează doar aplicațiile de bază. Vine în pachet cu o telecomandă clasică cu butoane dedicate pentru Youtube/Netflix. Design-ul televizorului este plăcut, având rama și carcasa din plastic. Vine cu 2 picioare poziționate spre lateral, cu un management de cabluri. Față de modelul de 139 cm, acesta este mai slim, având o grosime de doar  5,8 cm.

Este un televizor recomandat într-un living luminos, cu un unghi de vizibilitate foarte bun, o coloristică foarte bună și o procesare de imagine excelentă.

 

49XF7005

2.199 RON

2.429,99 RON

2529 RON

2.299 RON

Categorie: