Televizorul 55XF7005, este un model smart entry level de la Sony, cu o rezoluție 4K HDR. Acesta se mai găsește pe dimensiunea de 108 cm, 123 cm și 164 cm.

Pentru acest model este utilizat un display de 60hz de tip VA cu o iluminare Direct LED, astfel veți beneficia de un contrast mare, și un nivel de negru decent, însă cu un unghi de vizibilitate scăzut. Pentru un entry level, veți beneficia și de coloristică foarte bună datorită tehnologiei Live Colour care vă optimizează culorile a.î veți avea parte de culori vii redate pe orice sursă. Având procesorul de imagine 4K X-Reality PRO, veți beneficia de performanțe excelente pe partea de îmbunătățire a zgomotului de imagine, acesta analizând fiecare pixel la nivel digital pentru o claritate superioară, contrast excelent și imagini cat mai vii. Deși este un display de 60hz vă oferă performanțe bune pentru imaginile in mișcare cu tehnologia Motionflow care vă permite să selectați diferite moduri de imagine în funcție de conținutul vizionat, astfel imaginea va fi mult mai cursivă. Pentru gameri este un televizor excelent, având un input lag de doar 22 ms la 1080P și 21,3 ms la 4K HDR. Ca și sunet, vine cu boxe de 2x 10W pentru o cameră normală fiind de ajuns, însă într-un living mare este recomandată achiziţia unui soundbar / sistem audio.

Față de seriile cu Android, acesta vine cu o platformă smart bazată pe Linux, cu o interfață destul de clasică însă foarte ușor de utilizat. Este destul de limitat ca și aplicații, însă are aplicații preinstalate ca Youtube/Netflix/Browser de Internet/Amazon (fără HBO GO) fiind un televizor excelent pentru cei care vor doar aplicațiile de bază. Ca și restul modelelor Sony, și acesta vine cu o telecomandă clasică cu butoane dedicate pentru Youtube/Netflix. Ca și design televizorul arată destul de bine din față, având o ramă/carcasă din plastic cu 2 picioare înspre lateral foarte stabile. Are o grosime de 8 cm, fiind destul de gros la o prindere pe perete, însă e de înțeles fiind un Direct LED.

Deși prețul e puțin mai ridicat față de modelele entry level de la concurență, pentru procesarea de imagine superioară, coloristica foarte bună, contrasul excelent și designul plăcut, este un televizor de luat serios în calcul.

 

55XF7005

2.399 RON

2834 RON

2.619,99 RON

2.575,01 RON

2.499 RON

Categorie: