Modelul 60XF8305 este un televizor din seriile de mijloc de la Sony, cu o rezoluție 4K HDR, având ca și platformă smart sistemul de operare Android TV. Acest model are o diagonală de 152 de cm și se mai găsește și pe dimensiunea de 178 cm(70”), fiind o noutate față de seriile 2017.

Pentru acest model cei de la Sony utilizează un display VA, cu iluminare tip Direct LED, fiind un televizor destul de luminos, cu un nivel bun de negru și o coloristică excelentă. Ca și rată de refresh tv-ul dispune de un panou de 120hz oferind performanțe foarte bune la imaginile în mișcare. Pentru o imagine perfectă, tv-ul vine cu procesorul de imagine X1 4K HDR Processor, care are rolul de a analiza conținutul vizionat in timp real, îmbunătățindu-i culorile, contrastul și claritatea, oferindu-vă imagini cât mai realiste. Procesorul vine și cu tehnologia Super Bit-Mapping, o tehnologie care vă analizează la nivel de pixel gradațiile de culoare, astfel la niveluri de luminozitate mai ridicate sau surse HDR veți beneficia de culori redate corect. Are un input lag de 29,9 la 1080p HDR și 31,3 și 4K HDR fiind destul de mare, dar nu de lăsat deoparte. (Uneori e aproape insesizabil). Ca și sonorizare acest model dispune de boxe 2x10w având un sunet decent, dar totuși ar fi de recomandat un soundbar/sistem audio.

Așa cum spuneam mai sus, televizorul vine cu platforma Android TV, având momentan versiunea 7.0. Interfața android e una plăcută, însă meniul televizorului e puțin stufos, însă în 2 ore de butonat vă veți obișnui.  Vine cu aplicații preinstalate ca Youtube, Netflix, Internet Browser, Amazon dar fără HBO GO. Pentru mai multe aplicații puteți accesa și Google Play Store(până la 3000 aplicații). Vine cu 16GB ca și spațiu de stocare, însă poate fi extins cu un USB. Telecomanda este una clasică cu butoane dedicate de Netflix și Google Play Store și cu un buton de comenzi vocale care funcționează excelent și în limba română. Design-ul televizorului este unul decent, cu o ramă din plastic de culoare neagră și 2 picioare metalice pe lateral foarte stabile, oferindu-vă posibilitatea sa mascați cablurile prin niște canale. Are o grosime de 8 cm fiind destul de gros, însă e de înțeles fiind iluminat Direct LED.

Pentru imaginea excelentă ce o oferă cu o coloristică superioară, sistemul de operare Android cu multe aplicații dar și prețul foarte bun pentru diagonala de 152 de cm este unul dintre cele mai recomandate televizoare în această gamă de preț.

 

60XF8305

5.681 RON

5.137,99 RON

5.106,03 RON

3.699 RON

Categorie: