După cum spune și titlul, mai jos vă voi prezenta câteva accesorii ce le puteți adăuga televizoarelor smart sau non-smart.

 

Pentru televizoarele smart aveți mai jos accesoriile care vă ajută la pornirea, selectarea sau tastarea mult mai rapidă in diferite aplicații.

Tastatură wireless 

 

Vă recomand 2 modele testate atât pe televizoarele smart cât și pe televizoarele cu android.

  • Logitech k400 Plus TV este o tastatură fara fir de la Logitech, cu touch pad integrat și cateva butoane cu accesul rapid la diferite funcții, modificare volum ș.a. Tastatura funcționează până la 10 metrii distanță.

  • Microsoft All-in-one la fel ca și k400, este o tastatură fără fir, cu touchped integrat și cu acces rapid la diferite funcții pe partea smart/android. La fel are o distanță până la 10 metrii de utilizare.

Telecomandă smart

 

  • Telecomandă LG Magic Remote este o telecomandă smart care se poate achiziționa separat, și se poate utiliza la televizoarele LG SMART. Conexiunea se face prin bluetooth cu televizorul, telecomanda oferindu-vă un control mult mai ușor asupra meniului, aplicațiilor, etc. Puteți face click și fixa pointerul oriunde pe ecranul televizorului.

 

Pentru televizoarele non-smart puteți folosii diferite device-uri ce vă pot transforma televizorul într-unul smart.

  • Chromecast este un dispozitiv de streaming ce vă permite redarea video, audio, foto direct de pe un laptop, telefon(android sau ios). Conexiunea dispozitivului cu televizorul se face print portul hdmi.

  • Android tv box este un dispozitiv ce vă transformul tv-ul non-smart intr-unul performant. Această ,,cutiuță” vine preinstalată cu sistemul de operare android, astfel puteți naviga pe internet, instala orice aplicație din google play store sau puteți reda conținut media de pe surse externe.